julkishallinto

Käytettävyys, laatu ja luotettavuus puoltavat Acute-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoa julkisorganisaatioissa. Selainpohjainen ratkaisu toimii ketterästi kaupunki- ja kuntaorganisaation lähiverkossa ja helpottaa sosiaalitoimen sekä varhaiskasvatuksen ja terveydenhuollon ammattilaisten välistä tiedonkulkua.

Acute on auttaa niin hallinnollisten, lakisääteisten velvoitteiden täytäntöönpanoa kuin arkipäivän operatiivisia tehtäviä. Monipuoliset taustarekisterit helpottavat tiedon hakua sekä tietojen päivittämistä. Tapahtumien kirjaamisesta on tehty mahdollisimman helppoa, jotta laskutus ja raportointi hoituisivat niiden pohjalta suoraan ilman turhia välivaiheita.

Yhteistyössä Kelan kanssa

Acute kehittyy ja laajenee kansallisten vaatimusten mukaan. Acutessa on valmiudet sähköisen potilastiedon arkiston (eArkiston) käyttöönottoon.

Tavoitteena kivuton siirtymävaihe

  • Potilastietojen siirto vanhasta järjestelmästä Acuteen tai vastaavasti Acutesta toiseen tietojärjestelmään.
  • Potilastietojen talteen kerääminen asiakasyrityksen toiminnan loppuessa.
  • Käyttöönottokoulutus ja järjestelmän sovitus uusille Acute-asiakkaille.
  • Asiakasyrityksen toiminnan tunteva henkilökohtainen yhteyshenkilö.

Pilvipalvelu tuo turvan

SaaS-palveluina toimitettava Acute-potilastietojärjestelmä on huoleton ja turvallinen käyttää. Ohjelmistotoimittaja vastaa Acuten sisältämien tietojen varmuuskopioinnista, ohjelmistopäivityksistä, tietoturvasta ja palvelintilasta.

Käyttöliittymien yhteensovittaminen tehostaa yhteistyötä

Acute laajenee ja integroituu kahteen suuntaan:

  • Sisäiset ohjelmistolaajennukset ja lisämoduulit helpottavat asiakasorganisaation palvelutuotantoa ja tähtäävät kustannussäästöihin ja laadun parantamiseen.
  • Integroitumalla muiden terveydenhuollon yksiköiden ja organisaatioiden palvelutarjontaan vältetään tietojen moninkertainen manuaalinen syöttäminen ja sujuvoitetaan toimintaa.

Käytettävyys edellä asiakasta kuunnellen

Acute-potilastietojärjestelmä perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja asiakaslähtöiseen tuotekehitystyöhön. Acute on syntynyt terveydenhuollon eri organisaatioiden tarpeisiin. Se vastaa toimialan ja liike-elämän muutoksiin sekä kasvaa ja kehittyy asiakkaan mukana. Paras palaute on tyytyväinen asiakas.